mai 27, 2021

|

de: Ana Stefan

|

Categorii: exercitii

Ierarhizarea dorințelor, a rezultatelor preferate și a semnelor de schimbare

 

  1. Notează pe o scală de la 1 -10, nota care o acorzi manifestării situațiilor din prezent, pe care dorești să le schimbi, pentru fiecare din cele 5 dorințe.

1= cel mai urât mod în care se poate manifesta problema; 10 = cea mai ușoară manifestare a problemei

 

Lucruri pe care ai vrea să le schimbi, folosind limbajul de acțiune 1-10
1.
2.
3.
4.
5.

 

Fă o medie a totalului: …

 

  1. Pentru fiecare îngrijorare prezentată anterior, scrie mai jos un rezultat așteptat preferat corespunzător. Este important să scrii ce ai vrea să se întâmple în viitor, față de ceea ce experimentezi acum, cu această problema. De asemenea, fii cât mai exact și folosește limbajul de acțiune, când îți stabilești aceste rezultate așteptate. Notează și un număr pe care îl vei aloca atunci când problema nu mai este atât de prezentă sau intensă.

 

Rezultate așteptate 1-10
1.
2.
3.
4.
5.

 

Fă o medie a totalului: …

 

 

  1. “Ce este semnificant pentru mine, ca să îmi arate că lucrurile încep să ia o întorsătură dorită? “ Identifică pașii mici, mai întâi, apoi, pentru fiecare rezultat dorit și notat la punctul anterior, scrie cel puțin 2 semne care să dovească că procesul a început și precizează pentru fiecare semn, numărul pe care îl acorzi încrederii în realizarea fiecărui semn al schimbării. Fii cât mai specific și folosește limbajul de acțiune. Indicatorii vor construi o hartă care să arate în ce poziție te aflii, ce progres ai făcut față de rezultatele pe care ți le-ai stabilit, adică dispariția problemelor.

 

Rezultate așteptate Semne identificate pentru fiecare rezultat așteptat 1-10
1.
2.
3.
4.
5.

 

Ce spune asta despre tine?

_____________________

Descarcă fișierul apăsând aici