0754 796 709

[rev_slider alias=”creative-hero-collection1″ slidertitle=”Creative Hero Collection1″][/rev_slider]
DORESC SĂ FAC O
Programare


Program
de lucru

DE CE SĂ MERGI LA TERAPIE?

AFLII DESPRE TINE
DESCOPERI ABILITĂȚi NOI
ÎȚi IEI PUTEREA ÎNAPOI
ÎȚi ARATĂ NOI PERSPECTIVE
REGĂSEȘTI RESURSELE TALE


vreau sa aflu mai multe despre procesul terapeutic

Terapie

  • individuala
  • de cuplu
  • de familie


doresc o programare

0
de minute în care descoperi și dobândești noi abilități
ABORDĂRI TERAPEUTICE

  • Terapia cu focus pe emoție
  • Terapia dependențelor
  • Terapie sistemică


VREAU SA AFLU MAI MULTE

0
de minute rezervate terapiei de cuplu

CE PRESUPUNE UN PROCES TERAPEUTIC?

Ai observat că sunt prezente în viața ta anumite tipare de relaționare? Aceste tipare îți influențează starea de bine, te fac să reacționezi într-un fel, în care poate nu îți este bine. Soluțiile la aceste tipare par să fie întotdeauna aceleași, rezultatul fiind că nimic nu se schimbă.

Și nimic nu se schimbă, dacă nu schimbăm nimic.


MAI MULTE DETALII

STRATEGII ȘI PAȘI DE ACȚIUNE

Fiecare are propriul ritm și stil de abordare a unui obiectiv. Nu îți voi da o rețetă, ci voi fi alături de tine și te voi susține în clarificarea stilului tău, descoperind în același timp ce te ține în loc.


MAI MULTE DETALII

CLARITATE

Găsește aici suportul necesar pentru planurile tale. Și dacă nu știi care sunt încă, e în regulă, le vom afla împreună.


MAI MULTE DETALII

DE CE ESTE NEVOIE PENTRU A ÎNCEPE TRANSFORMAREA?

Angajament

Procesul terapeutic începe odată cu decizia ta de a face o schimbare. Decizie pe care e nevoie să revezi zilnic, și ori de câte ori simți că tiparele vechi te țin blocat. Aici stă puterea ta. În a lua o nouă decizie și a acționa in acord cu aceasta.

 

Focus

Unde se află focusul tău, se află energia și rezultatele tale.  Odată ce alegi să începi un proces de terapie, înseamnă că este necesar și un exercițiu de atenție, în care să observi când această abilitate nu lucrează în favoarea ta. Acest mecanism, de observare în interior, facilitează schimbarea. Când ești atent la ce gândești, atunci poți să faci o schimbare – în răspunsurile tale, în comportamentul tău, conducând la un viitor care tu îl creezi, nu care se întâmplă fără să țină cont de dorințele tale.

 

Putere

Energia creatoare se află și s-a aflat întotdeauna la tine, deși poate uneori a fost mai dificil să o identifici. Dacă întâmpini dificultăți în a găsi această resursă în interiorul tău, putem lucra acest obiectiv în timpul terapiei

 

EVOLUȚIE

La un interval de câteva ședințe vom evalua împreună stadiul obiectivului, și dacă acesta a rămas același. Acest traiect de evoluție nu este linear. Este ca și cum te pregătești pentru un examen. Și citești, documentezi, înveți, aplici, și apoi urmează un examen. Va apărea acest moment ori în timpul terapiei, ori după încheierea procesului când vei întâmpina un impas. Vor  există probabil recăderi, dificultăți, și este ok – asta face parte din proces. Important este să le observi, și să revii la decizia de a face ce ține de tine, pentru a nu mai fi în același loc ca înainte de a începe terapia.

PRECIZĂRI


CONFIDENȚIALITATE

Nu pot și nu voi spune nimănui ce imi spui, chiar de ești în terapie cu mine fără permisiunea ta scrisă prealabilă.


ANGAJAMENT

angajamentul pentru actul terapeutic reprezintă obligativitatea participării la şedinţele programate, participarea la exerciţiile terapeutice, realizarea temelor pentru acasă şi furnizarea de feedback atunci când terapeutul o cere.


DREPTURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

Terapia este o relație care funcționează având drepturi și responsabilități clar definite, deținute de fiecare persoană implicată în proces.  Acest cadru ajută la crearea siguranței, și constituie suportul pentru schimbare în terapie. În contractul terapeutic sunt specificate toate aceste detalii.

ABILITĂȚILE MELE
CURIOZITATE
100%
NON-JUDICATIVA
100%
CO-CREATOARE LA PROCESUL TERAPEUTIC
100%
ANGAJAMENT
100%

Ce spun clienții

despre terapie

Cătălina

Tehnicile de relaxare alături de noile gânduri atent alese, m-au ajutat să îmi schimb modul de a gestiona problemele de zi cu zi.

Andreea

Noile perspective aduse la suprafață, nu le-am privit niciodată anterior ca opțiuni.

I.S.

O recomand cu incredere pe Ana. O fire foarte calma, rabdatoare, un spirit linistit cu multe cunostinte in domeniul psihoterapiei. M-au ajutat foarte mult sedintele de terapie cu ea si voi apela de cate ori voi avea nevoie de un sfat sau de depasit o cumpana personala. Ana se concentreaza pe lucrul cu sinele, identificarea traumelor, a pattern-urilor care se repeta si din care pare ca nu putem iesi. Mi a trimis exercitii de lucrat in afara orelor de terapie, carti si materiale. Un stil de lucru simplu dar in acelasi timp complex si revelator! Multumesc mult, Ana!

 

ServiciiLE de terapie DISPONIBILE SI

Online

NICIODATĂ NU A FOST MAI FACIL ACCESUL LA TERAPIE, CA ÎN ZILELE NOASTRE

LA UN CLICK DISTANȚĂ

A te afla într-un proces terapeutic îți este util ție, dar și celor din jurul tău.

Vrei să afli cum poți să depășești lipsa de motivație?

Să gestionezi anxietatea ori depresia?

Să înveți cum să pui limite sănătoase în interacțiunile cu ceilalți dar și în interiorul tău?

Să decoperi noi metode de gestiune a furiei?

Să înțelegi emoțiile care par să te copleșească?

100 LEI
TERAPIE individuală

FAC O PROGRAMARE

150 LEI
TERAPIE DE CUPLU

FAC O PROGRAMARE

EXPERIENȚă
Îmi propun să te însoțesc în călătoria ta de descoperire, cu curiozitate și non-judicativitate.
Promovez creșterea individuală și bunăstarea familiei, exprimarea emoțiilor, descoperirea și reducerea mecanismelor de apărare pentru a accesa creativitatea și puterea interioară.

Sunt psihoterapeut sistemic de cuplu și familie în supervizare. Am studiat psihologia la facultatea Ovidius din Constanța, și am participat timp de 1 an la un proiect Erasmus în Franța, la Universitatea din Nantes.

În anul 3 de facultate, pregătind lucrarea de licență – Conflictualitatea în cuplu marital, am prins drag de acest domeniu și aceasta mi-a dictat alegerea formării în terapia de cuplu și familie.  Am ales Iași-ul pentru a studia terapia cu cuplu și familie, în cadrul Școlii Sistemice de Formare – Gamma Institute.

Specializarea în terapia relațională centrată pe emoții (EFT) în cadrul asociației Psiris, mi-a conturat viziunea terapiei de cuplu și individuale privind prin lentilă atașamentului.

Pe de altă parte, specializarea mea în terapia dependențelor (Asociația Catharsis) vine în ajutor atunci când acest tipar al adicției devine dificil de depășit, mai ales fără suport specializat.


CV LINKEDIN


ANA ȘTEFAN

Psihoterapeut

Sistemic de Cuplu și Familie

Specialiat în EFT și Terapia Dependențelor

+4 0754796709
ULTIMELE NOUTATI
DE PE BLOG

In acest spatiu pun la dispozitia ta, in mod gratuit, diverse exercitii si articole de specialitate, unele traduse, unele scrise de mine.


NE SCHIMBĂM ÎN FIECARE ZI. DE CE NU AR FI SCHIMBAREA ÎN INTERESUL TĂU?

Ai nevoie de o programare pentru a-ți pune gândurile în ordine?
0754796709