Aceasta este titlul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

O viata fara neliniste si blocaj

Senzatiile de neliniste, agitatie, coplesire, blocaj pot fi gestionate prin tehnici demostrate stiintific. Te pot ghida in a dobandi abilitatile necesare. 

Viata se simte uneori coplesitoare.

Avantajele procesului terapeutic

A te afla într-un proces terapeutic îți este util ție, dar și celor din jurul tău.

Vrei să afli cum poți să depășești lipsa de motivație?

Să gestionezi anxietatea ori depresia?

Să înveți cum să pui limite sănătoase în interacțiunile cu ceilalți dar și în interiorul tău?

Să decoperi noi metode de gestiune a furiei?

Să înțelegi emoțiile care par să te copleșească?

Servicii oferite

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Mauris velit lacus nunc suspendisse cras gravida ut ullamcorper. Et ipsum quis nunc sit quisque eros in dolor in.
Learn More
Psihoterapie de cuplu

Psihoterapie de cuplu

Lacus, lorem enim consectetur bibendum massa aliquet bibendum lacus, metus. A nibh interdum odio.
Learn More
Psihoterapie de familie

Psihoterapie de familie

Consectetur magna adipiscing quis aliquet. Arcu morbi vestibulum et egestas interdum donec. Sit leo amet.
Learn More

Asigur un spatiu sigur, colaborativ imbinand empatia cu profesionalismul in ghidarea procesului terapeutic.

— Ana Stefan, Psihoterapeut 

advanced divider
O recomand cu incredere pe Ana. O fire foarte calma, rabdatoare, un spirit linistit cu multe cunostinte in domeniul psihoterapiei. M-au ajutat foarte mult sedintele de terapie cu ea si voi apela de cate ori voi avea nevoie de un sfat sau de depasit o cumpana personala. Ana se concentreaza pe lucrul cu sinele, identificarea traumelor, a pattern-urilor care se repeta si din care pare ca nu putem iesi. Mi a trimis exercitii de lucrat in afara orelor de terapie, carti si materiale. Un stil de lucru simplu dar in acelasi timp complex si revelator! Multumesc mult, Ana!
I. M.
Ana Stefan este definiția terapeutului bun si empatic. Nu te îndrumă într-o anumită direcție, ci merge împreună cu tine de mână. Dupa fiecare ședință pleci cu zâmbetul pe buze si îmbrățișezi dorința de schimbare. ❤️
A. Maftei
Recomand cu drag. O persoana foarte echilibrata care s-a adaptat foarte bine pe ceea ce imi doream. Am avut un parcurs foarte bun alaturi de ea, am reusit sa inteleg atat de multe despre emotiile, sentimentele, si corpul meu. Am reusit sa ajung in acel punct in care am inteles ce inseamna un echilibru, ce inseamna sa iti exprimi emotiile in momentul potrivit. Dificultatile mele printre care nervi excesivi, sentimente negative, stari de tristete si incapacitatea de a intelege de ce ma simt afectat au ajuns in punctul in care reusesc sa le controlez si sa le gestionez in cel mai bun mod. Totul datorita acestui om fain, si mai ales un psiholog pasionat. Multumesc.
G. Dumitru
advanced divider

Fa o programare

Sesiunile de terapie se tin dupa o programare facuta in prealabil. Anularile in mai putin de 24h duc la plata sesiunii de terapie.

Luni- Vineri

Sambata:

Duminica:

Sesiuni de terapie online disponibile

Folosind platforma zoom, sesiunile online sunt la indemana din orice colt al lumii. 

Intrebari frecvente

Ce este psihoterapia?

Este o relație interpersonală intenționată utilizată de un psihoterapeut cu formare de specialitate cu scopul de a ajuta un client sau pacient privitor la problemele sale de viață.  

Cum este sa te aflii in terapie?

Procesul terapeutic produce schimbari mai mult sau mai putin vizibile. Cele vizibile tin de comportament, iar cele care se vad mai putin au legatura cu procesele psihice interne- gandire, imaginatie, memorie. 

De ce ar trebui sa mergi la terapie?

Spatiu terapeutic este caracterizat de siguranta, o lipsa a criticii, neutralitate, iar aceste calitati construiesc baza de incredere a relatiei terapeutice. Avand acest cadru de siguranta, ies la suprafata problematicile ascunse in mod normal de mecanismele de aparare. 

Cum functioneaza terapia?

Relatia terapeutica faciliteaza interventii care produc modificari in tipare de gandire, de comportament, construiesc abilitati de gestionare a stresului, a dificultatilor intampinate (traume).

Cat de des ar trebui sa vin in terapie?

Sesiunile saptamanale produc schimbari consistente, putand fi reduse sau oprite atunci cand obiectivul este atins. Depinde ce obiectiv este stabilit. 

Schimbarea incepe cu o conversatie. Te astept cu drag la o programare.