Pentru a crește ai nevoie de resurse
Procesul terapeutic presupune o evaluare, un obiectiv, un angajament și o constanță. Împreună putem să lucrăm pentru a construi ceea ce este dificil a face singur. Sunt aici, când simți că este potrivit să lucrezi la viața ta, la gândurile tale, la tiparele de comportament, la relațiile tale, într-un mod autentic.
Ce aștepți să se schimbe?
Avem tendința de a aștepta să se întâmple lucrurile. Celălalt să se schimbe. Este o așteptare care probabil nu va aduce ceea ce tu îți dorești. Și asta pentru că nu putem face ca celălalt să se schimbe. Dar este cineva asupra căruia avem putere. Noi înșine. Ai curaj să ai încredere în tine? Pot să te însoțesc.
momente & amintiri
abilități
relații
obiective
Procesul terapeutic
Cum funcționează​
01
Stabilim o programare

Orice sesiune are nevoie de o programare prealabilă. Putem stabili o sesiune într-un interval potrivit cu programul tău de lucru, și cu spațiile disponibile. O sesiune individuală durează 50 de minute. 

02
Alcătuim o evaluare

Această etapă pune în ordine istoricul tău de viață, resursele, pierderile conștientizate sau mai puțîn conștientizate, nevoile împlinite sau nu, relațiile în care te aflii, și alte detalii care te-au adus în punctul in care te aflii acum.

03
Setăm un Obiectiv

Obiectivul poate fi stabili de tine anterior sesiunii de terapie, sau te pot ghida în definirea lui. În funcție de complexitatea obiectivului, urmează să stabilim un moment în care verificăm stadiul în care ne aflăm. 

04
Alegem o modalitate/Abordare de lucru

Tehnicile folosite sunt alese împreună cu tine, și nu voi merge într-o abordare în care nu te simți comfortabil.

05
Începem Călătoria

Călătoria procesului de terapie poate fi provocatoare, cu fel de fel de schimbări, de activări, dinamici noi în relații, dar și încântarea unei noi povești.

06
Verificăm unde am ajuns

Obiectivul stabilit este evaluat pentru a măsură stadiul în care ne aflăm.