Despre mine 

Lentila profesională

Sunt un psiholog și un psihoterapeut pasionat în vindecarea traumelor, a rănilor emoționale, în crearea de legături securizante dar și creșterea rezilienței, a puterii personale.

Începând cu formarea de bază în psihoterapia de cuplu și familie, am urmat specializarea în abordarea Emotionally Focused Therapy (alături de Simona Herb), apoi în terapia adicțiilor, Emdr (Eye Movement Desensitization and Reprocessing – alături de Anabel Gonzalez) Brainspotting (2 nivele parcurse alături de Lisa Larsson) Grief Educator (alături de David Kessler) Somatic experience (alături de Liane Pinto) și Training în Sănătatea mentală Peri și Post natală (în cadrul asociației Postpartum Support Internațional).

 

 
 

Un altfel despre mine :

Nu neapărat în ordinea următoare de înșiruire.

Am și rolul de prietenă, fiică, nepoată, soră, soție, de mamă a unei fetițe  dar și a altor 2 sarcini pierdute, ceea ce îmi facilitează înțelegerea unei pierderi. Aceste pierderi au determinat specializarea că Grief Educator și cea în sănătatea mentală peri și post natală. 

De fapt, toate rolurile pe care le-am enumerat, m-au îndrumat de-a lungul vieții să caut soluții la dificultățile întâlnite. 

Formări și specializări​

Testimoniale

5/5

30 noiembrie 2023